Rólunk mondták

A DAVID gépekkel hihetetlen gyorsan tudtam fejleszteni a gerinctartó izmaim. Néhány kezeléssel porckorong kopásból eredő fájdalmaim megszűntek.
Szabados Ágnes
műsorvezető, riporter
RTL Klub
 
Végre megtaláltam a tökéletes terápiát, ami segít.

Udvaros Dorottya
színművésznő

Személyi gerinc állapotfelmérés

Gerinc állapotfelmérés

A DAVID Gerincklinikán azon dolgozunk, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudjunk megszüntetni vagy megelőzni az olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Az elmúlt években a hozzánk fordulók több mint 80%-ának enyhítettük vagy megszüntettük a panaszait. Az eredményes kezelés előfeltétele a teljes körű gerinc állapotfelmérés.
 

 

 

A gerinc objektív állapotfelmérése

A személyi gerinc állapotfelméréssel objektív módon tudjuk meghatározni a gerinc egészségi állapotát és az Ön mozgásszervi problémáit. Ez alapján a gerinc állapotfelmérés alapján tudunk Önnek maximális hatékonyságú mozgásprogramot tervezni, illetve kizárni bármilyen gerinc- vagy más sérülés, illetve egyéb egészségügyi panasz kockázatát.

A személyi gerinc analízis során vizsgáljuk:

  • az Ön kórtörténetét,
  • a gerinc és vázrendszer állapotát,
  • a gerinc tehermentesítő izmainak állapotát,
  • az Ön szív- és érrendszerének terhelhetőségét.

 

Gerinc állapotfelmérés másfél óra alatt

A gerinc, valamint a szív- és érrendszer teljes körű állapotfelmérése együttesen körülbelül másfél órát vesz igénybe és gerincterapeuta végzi. A 90 perc elteltével számszerű adatokkal rendelkezünk arról, hogy Ön milyen egészségi állapotban van, és milyen gerinc- vagy mozgásszervi problémákkal küzd. Ezeket az adatokat elemezzük, és ezzel ki tudunk zárni mindenféle egészségügyi kockázatot, illetve személyre szabott gyógytornát, gerinc terápiát vagy gerinc tréninget tudunk Önnek tervezni.

A személyi gerinc állapotfelmérés három részből áll. Az első rész egy beszélgetés, amelynek során megismerjük az Ön kórtörténetét, ideértve korábbi betegségeit, baleseteit, gerinc- és egyéb panaszait, mozgásszervi-, illetve más korlátozó tényezőket. Az állapotfelmérés második részében testtartáselemzést, ízületi mobilitás és izomerő méréseket végzünk, illetve vizsgáljuk az esetleges izomrövidüléseket, valamint a gerinc sajátos jellemzőit. Az analízis befejezéseként szív- és érrendszeri terheléses vizsgálatot végzünk, hogy felmérjük az Ön állóképességét, terhelhetőségét.

 

 

Személyre szabott gerinc terápia vagy gerinc tréning

A fenti vizsgálatok számszerű, objektív információkkal szolgálnak az Ön gerincéről, vázrendszeréről, a gerinc tartóizmairól, a mozgásszervi problémáiról, illetve a szív- és érrendszere állapotáról. Ezeket az adatokat egyrészt összevetjük egymással, másrészt összehasonlítjuk az Ön számára ideális értékekkel. Az izmainak egymáshoz viszonyított aránytalansága és az ideális értékektől való eltérés alapján gerincterapeutáink az erre a célra kifejlesztett számítógépes programunk segítségével állítják össze az Ön személyes gerinc kezelését.

 

Egyéb információk a gerinc állapotfelmérésről

Némely komolyabb betegségnél csupán szakorvosi konzultáció után tudjuk elvégezni a személyi gerinc állapotfelmérést. Ezért kérjük, jelentkezéskor gerinc- és mozgásszervi problémáin kívül sorolja fel esetleges más betegségeit is.

A gerinc teljes körű állapotfelmérése 60 percig tart, és 13 900 Forintba kerül. A gerinc teljes körű állapotfelmérése kiegészítve a szív- és érrendszer állapotfelmérésével 90 percig tart, és ára 15 900 Forint. Kezeléseink egészségkártyával és SZÉP kártyával is igénybe vehetőek.

Kérjük, hogy sportöltözéket hozzon magával, hogy az analízis során végzett tesztek alatt kényelmesen érezze magát.

 

A jelentkezés módja

Kattintson a lenti gombra, és jelentkezzen gerinc analízisre! A következő oldalon elkérjük néhány adatát, illetve gerinc vagy mozgásszervi problémájának leírását. Legkésőbb két munkanapon belül pedig visszahívjuk, és időpontot egyeztetünk Önnel a gerinc, valamint a szív- és érrendszer teljes körű állapotfelmérésére.

Jelentkezzen személyi gerinc állapotfelmérésre, és megszüntetjük a fájdalmát, és visszaadjuk Önnek a mozgás örömét!

 

Gerincsérv | Gyógytorna | Derékfájás, hátfájás, gerincfájdalom | Porckorongsérv