Meditatív aero training

A meditatív aerotréning egy olyan mozgásforma, amelyet – többek között a hátizom fájdalom megelőzése érdekében – lassú zenére, kényelmes tempóban végzünk, és amely légző-, nyújtó- és erősítő gyakorlatokat egyaránt tartalmaz.

A meditatív aerotréning olyan egészséges vendégeinknek javasolt, akik a mozgást szeretnék egybekötni relaxációval: testüket és lelküket egyszerre szeretnék kényeztetni. A meditatív aerotréning egyúttal a hátizom fájdalom megelőzésére is alkalmas.

A DAVID Gerincklinika meditatív aerotréning foglalkozása több dologban is segít

Meditatív aerotréningIntenzíven formálja az alakot; segít a fogyásban.

 

  • Erősíti és egyben nyújtja az izmokat; eközben kímélve az ízületeket.
  • Segít a gerinc-, a derék-, a nyaki és a hátizom fájdalom megelőzésében.
  • Kialakítja a helyes testtartást.
  • Oldja a stresszt.

A meditatív aerotréning órákról egyéb tudnivalók:
A meditatív aerotréning órák 60 percesek; egy órán legfeljebb 6-8 vendégünk vesz részt. Minden meditatív aerotréning foglalkozást szakképzett tréner tart.

A DAVID Gerincklinika 12 alkalmas gimnasztika bérlete 18 000 forintba kerül. A 3 hónapig érvényes bérletet bármelyik csoportos gimnasztika órára – így a meditatív aerotréning órákra is – érvényes. Az egy alkalomra szóló belépő a hátizom fájdalom megelőzésére kialakított meditatív aerotréning órára 1 800 forint. Egészségpénztári kártyával és SZÉP kártya felhasználásával is fizetheti gimnasztika óráit.

Azt javasoljuk, hogy meditatív aerotréning órák előtt vegye igénybe az átfogó személyi gerinc állapotfelmérés szolgáltatásunkat, hogy teljes biztonsággal mozoghasson.

Bővebb információk:

Személyi gerinc állapotfelmérés
Gimnasztika
Órarendek