Rólunk mondták

A DAVID gépekkel hihetetlen gyorsan tudtam fejleszteni a gerinctartó izmaim. Néhány kezeléssel porckorong kopásból eredő fájdalmaim megszűntek.
Szabados Ágnes
műsorvezető, riporter
RTL Klub
 
Végre megtaláltam a tökéletes terápiát, ami segít.

Udvaros Dorottya
színművésznő

Stretching

A DAVIG Gerincklinika stretching órái nyújtó és relaxációs gyakorlatokból állnak. Azoknak ajánljuk, akik elégedettek egészségi állapotukkal, viszont meg szeretnék őrizni vagy fokozni szeretnék hajlékonyságukat, illetve hatékony módszert sajátítanának el a stressz oldására.
 

A rendszeresen végzett stretching gyakorlatok előnyei

  • Stretching a stressz ellenSegít elkerülni izmai elmerevedését, oldja a meglévő az izommerevséget és izomgörcsöket, mivel javítja az izmok vérellátását.
  • Ugyancsak hozzásegít az izmok regenerálódásához egy-egy megterhelő edzés után, illetve kiiktatja a sportolás utáni izomlázat, csökkenti a sportsérülések kockázatát.
  • Megelőz számos gerinc- és mozgásszervi panaszt azáltal, hogy növeli az ízületek mozgásterjedelmét és a gerinc ruganyosságát.
  • Kiküszöböli a stressz kártékony hatását, ugyanis megszünteti a stressz okozta tónusos izomfeszülést.

A stretching órákkal kapcsolatos kiegészítő információk:
A stretching órákat a DAVID Gerincklinika szakképzett trénere tartja. Rendszerint 6-8 vendég vesz részt egy-egy foglalkozáson. Egy stretching óra 60 percig tart.

Gimnasztika kezeléseink több alkalomra szóló bérlettel és egy alkalomra szóló belépővel is igénybe vehetőek. Thököly úti egységünkben 10 alkalmas gimnasztika bérlet 16.000 Ft-os áron, az egy alkalomra szóló belépő 1.800 Ft-ért váltható. Apor Vilmos téri klinikánkon 12 alkalmas gimnasztika bérletet válthatnak 18.000 Ft-ért, az egy alkalomra szóló belépő ára 1.800 Ft. A gimnasztika bérletek érvényessége 3 hónap és a TRX órákon kívül bármilyen csoportos gimnasztika edzésen részt vehetnek vele vendégeink azon egységünkben, ahol a bérletet megváltották. A gimnasztika órákra a belépő egészségpénztári kártyával és SZÉP kártyával is megváltható.

Tanácsos a stretching gyakorlatok elkezdése előtt személyi gerinc állapotfelmérést végezni, hogy elkerüljünk bármilyen egészségügyi kockázatot.

Bővebb információk:

Személyi gerinc állapotfelmérés
Gimnasztika
Órarendek
 

Gerincsérv | Gyógytorna | Derékfájás, hátfájás, gerincfájdalom | Porckorongsérv