Rólunk mondták

A DAVID gépekkel hihetetlen gyorsan tudtam fejleszteni a gerinctartó izmaim. Néhány kezeléssel porckorong kopásból eredő fájdalmaim megszűntek.
Szabados Ágnes
műsorvezető, riporter
RTL Klub
 
Végre megtaláltam a tökéletes terápiát, ami segít.

Udvaros Dorottya
színművésznő

TRX edzés

A TRX edzés során egy felfüggesztett heveder-rendszer igénybevételével a saját testsúlyunkat használva erősíthető az állóképesség, a koordináció, a hajlékonyság, és a törzsizmok stabilitása. A módszert az amerikai haditengerészetnél fejlesztették ki. A gyakorlatok közben a felhasználó kezét vagy lábát a felfüggesztett heveder tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik, ellenállásként pedig a saját testsúlyát használja. A módszer bármilyen edzettségi szint mellett alkalmazható.

Háromféle TRX óratípus az edzési célok függvényében

TRX edzésAz edzési célok függvényében háromféle TRX óratípuson vehetnek részt a vendégek a DAVID Gerincklinikán.

 

A TRX gerinc foglalkozás bárkinek ajánlott, aki fejleszteni szeretné a törzsizomzatát. Az edzés során kiemelt figyelmet kapnak a mélyhátizmokat erősítő feladatok és a mobilitást fejlesztő dinamikus gyakorlatok. A TRX mellett más egyéb eszközökkel - pl. fitballal – teszi a tréner még sokoldalúbbá az órai munkát.

 

A TRX force óra célja az erő fejlesztése. A gyakorlatok szisztematikusan haladnak végig a test egyes izomcsoportjain.

 

A TRX köredzés a pulzus felpörgetésére irányul. A gyakorlatok az erőt- és az állóképességet egyaránt fejlesztik, ezáltal javítják a szív- és keringési rendszer munkáját, valamint hozzájárulnak rengeteg kalória elégetéséhez.

A TRX edzéssel kapcsolatos egyéb tudnivalók

A DAVID Gerincklinika TRX edzései kizárólag a Thököly úti egységben, előzetes bejelentkezés után vehetőek igénybe. Az edzéseket szakképzett trénereink tartják. Egy-egy foglalkozáson maximum 8 fő vehet részt. Az első próbafoglalkozás ára 2000 Ft. Ezt követően 10 alkalmas TRX bérlet megvásárlásával lehet részt venni az órákon. A 10 alkalmas TRX bérlet 4 hónapig érvényes, ára 18.000 Ft. A bérlet SZÉP kártyával és egészségpénztári kártyával is megvásárolható.


A TRX edzésekre előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni vendégeinket. A bejelentkezést követően legkésőbb 12 órával az edzés előtt lehet lemondani a részvételt anélkül, hogy az alkalom levonásra kerülne a bérletből.


A TRX edzésekre bejelentkezni a 06-1-220-05-97  vagy  06-30-618-96-44 telefonszámokon, illetve személyesen a Thököly út 156. szám alatti egységünk recepcióján lehet.


A TRX edzéseken való részvétel előtt javasoljuk, hogy vegyen részt személyi gerinc állapotfelmérésünkön annak érdekében, hogy minden egészségügyi kockázatot ki tudjunk szűrni.

Bővebb információk:

Személyi gerinc állapotfelmérés
Gerinc tréning
Gerinc terápia
Órarendek
Gimnasztika

 

 

Gerincsérv | Gyógytorna | Derékfájás, hátfájás, gerincfájdalom | Porckorongsérv