Rólunk mondták

A DAVID gépekkel hihetetlen gyorsan tudtam fejleszteni a gerinctartó izmaim. Néhány kezeléssel porckorong kopásból eredő fájdalmaim megszűntek.
Szabados Ágnes
műsorvezető, riporter
RTL Klub
 
Végre megtaláltam a tökéletes terápiát, ami segít.

Udvaros Dorottya
színművésznő

Önálló gerinc tréning

A gerinc egészségének megőrzése érdekében teljesen egészséges vendégeinknek is kínálunk mozgási lehetőséget, mégpedig az önálló gerinc tréninget a DAVID gépeken.

Az önálló gerinc tréning előnyei

  • Önálló gerinc tréningBármilyen időpontban végezhet önálló gerinc tréninget, amikor a DAVID Gerincklinika nyitva tart.
  • Saját tempóban végezhetők a gerinc gyakorlatok, senkihez nem kell alkalmazkodnia.
  • A DAVID gépekkel maximálisan kíméli ízületeit, illetve célzottan és izoláltan erősítheti a gerinc egészségéért felelős izomcsoportjait.
  • Testre szabott, tudományos alapokon álló edzéstervet dolgozunk ki Önnek.
  • Exkluzív környezetben edzhet.

További részletek az önálló gerinc tréningről:
Természetesen az önálló gerinc tréning edzései alatt is jelen vannak a DAVID Gerincklinika trénerei, és segítenek a DAVID gépek beállításában, vagy ha bármilyen más kérdése van.

A 12 alkalmas önálló gerinc tréning bérlet 3 hónapig érvényes, és 28 000 forintba kerül. A kezeléshez egészségkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk. Az ár tartalmazza a finn szauna használatát is.

Az önálló gerinc tréning megkezdése előtt minden vendégünknek személyi gerinc állapotfelmérésen szükséges részt vennie. A gerinc, illetve a szív- és érrendszer teljes körű analízisével tudjuk kizárni az egészségügyi kockázatokat, illetve tudunk Önnek összeállítani személyre szabott edzéstervet.

12 alkalom után javasoljuk, hogy végezzen el egy újabb analízist, ún. visszamérést. A visszamérés azért ajánlott, mert a javuló számadatok további motivációt nyújtanak Önnek, illetve megmutatják, mely területekre érdemes jobban koncentrálnia a gerinc egészsége érdekében.

Bővebb információk:

Személyi gerinc állapotfelmérés
David gépek
A DAVID Gerincklinika
Személyi edzés
 

Gerincsérv | Gyógytorna | Derékfájás, hátfájás, gerincfájdalom | Porckorongsérv