Rólunk mondták

A DAVID gépekkel hihetetlen gyorsan tudtam fejleszteni a gerinctartó izmaim. Néhány kezeléssel porckorong kopásból eredő fájdalmaim megszűntek.
Szabados Ágnes
műsorvezető, riporter
RTL Klub
 
Végre megtaláltam a tökéletes terápiát, ami segít.

Udvaros Dorottya
színművésznő

A DAVID Gerincklinika

A DAVID Gerincklinika gerinc- és mozgásszervi panaszok kezelésével és megelőzésével foglalkozik. Specialitásunk a gerinc, a hát, a váll és a térd problémáinak kezelése. Azon elv mentén dolgozunk, hogy a gerinc- és mozgásszervi bántalmak többségét ma már műtét nélkül is meg lehet szüntetni, vagy tünetmentessé lehet tenni. A DAVID Gerincklinika hazánkban az egyetlen intézmény, ahol a DAVID gerinc módszertan szerint kezelik a gerinc problémákkal küzdő panaszosokat.

 

A DAVID gerinc módszertanGerinc betegségek gyógyítása

A DAVID gerinc módszertant egy német és finn orvosokból álló tudóscsoport fejlesztette ki és tökéletesítette az elmúlt több mint két évtizedben. Tudományos megalapozottsága mellett a módszertant a gerinc tartóizmainak fejlesztését végző speciális DAVID gépek, részletesen kidolgozott gerinc, szív és érrendszeri állapotfelmérés és egy több tízezer ember egészségi adatait tartalmazó adatbázis teszi teljessé.
 

 

A DAVID Gerincklinika 

A magyarországi DAVID Gerincklinika 2004-ben alakult, és azóta elnyerte a rangos DAVID Akadémia szakmai minősítést. Szintén szakmai felkészültségünk elismerése, hogy a Magyar Gyógytornászok Társasága és a Magyar Atlétikai Szövetség ajánlásával működünk. Gyógyításban és egészségmegőrzésben szerzett több éves tapasztalatunkkal hozzájárulunk a jövő szakembereinek képzéséhez szakmai gyakorlatot biztosítva az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztési kar hallgatóinak.
Munkatársaink gyógytornászok, szakképzett trénerek, edzők és masszőrök. Rajtuk kívül Dr. Deli Anikó reumatológus szakorvos, Dr. Gémes Kristóf Gábor ortopéd-traumatológus, Dr. Jakab Gábor Vencel gerincsebész főorvos  és Dr. Zubek László aneszteziológus adjunktus segíti munkánkat.

A DAVID módszertant kidolgozó, David Health Solutions LTD. a gyógyításban elért eredmények és a magas minőségű szakmai munka nyomán, kelet-európai referencia klinikává minősítette a budapesti DAVID Gerincklinikát. A minősítés nyomán a DAVID Gerincklinika egyedüli hazai intézményként felkerült a DAVID klinikák nemzetközi térképére.

 
Bővebb információk:

A DAVID gerinc módszertan
DAVID gépek
Munkatársaink
Elérhetőségeink
Együttműködő partnereink
DAVID Gerincklinika, hírlevél


 

Gerincsérv | Gyógytorna | Derékfájás, hátfájás, gerincfájdalom | Porckorongsérv